Hledat

Nabízíme

Sleva!  My Disney Stars and Heroes 1 Pupil's Book with eBook and Digital Activities Zobrazit větší

My Disney Stars and Heroes 1 Pupil's Book with eBook and Digital Activities

ISBN9781292417578
Typset papaerback + online download
VydavatelPearson
Rok vydání2023
Počet stran96

3-5 dní

332 KčNaše cena:

-15% 390 KčPůvodní cena:

Popis

Čím je učebnice My Disney Stars and Heroes výjimečná?

  • Kombinace rozkošných Disney postaviček a příběhů se zážitky z reálného světa.
  • Rozvoj budoucích dovedností: budování sebeuvědomění, sociálního cítění, sebeřízení, rozhodování a vztahových dovedností.
  • Jednoduchá, snadná výuka a flexibilita díky online nástrojům a doplňkovým aktivitám, které lze snadno přizpůsobit potřebám žáků.
  • Komplexní digitální prostředí pro každý výukový scénář, včetně prezentačního nástroje, virtuální třídy a elektronických knih pro žáky.

 

Disney příběhy

Každá kapitola se zaměřuje na jinou skupinu filmových postaviček Disney, což učebnicím dodává přitažlivost a udržuje obsah svěží a vzrušující. Propojení se známými postavami pomůže žákům užít si výuku a vytvořit si pozitivní vztah k učení jazyků. Pomůže jim také lépe se soustředit, déle se věnovat úkolu a lépe si zapamatovat naučené.

Děti milují příběhy. Příběhy a jejich vyprávění poskytují přirozený a poutavý kontext pro výuku jazyků. Každá kapitola obsahuje dva příběhy – příběh ke sledování na videu a příběh ke čtení. Poutavé videoklipy z kouzelných filmů Disney představují témata kapitol, postavy a nový jazyk. Příběhy o partě školních kamarádů zase pomáhají upevnit nový jazyk a přinášejí řadu každodenních zkušeností, které žáci dobře znají.

 

Přizpůsobení výuky potřebám třídy

Učebnice nabízí různé možnosti a způsoby, jak projít učební látku, abyste mohli přizpůsobit svůj přístup potřebám žáků i konkrétnímu kontextu výuky. Základní materiál lze rozšířit o online moduly Phonics a Big Projects a další aktivity. Je zde také široká škála úkolů pro rozvoj různých dovedností a pro různé styly učení. Navíc aktivity pro fast finishers, podporu slabších žáků nebo tipy do výuky. To vše umožňuje učitelům vyhovět různorodým potřebám třídy.

 

Budoucí dovednosti

Jedinečný učební plán Personal and Social Skills učí dovednostem, které budou žáci potřebovat k tomu, aby mohli dobře fungovat ve světě, a to jak individuálně, tak i s ostatními, a aby se stali zodpovědnými občany. Tyto dovednosti přesahují rámec školní výuky a jsou klíčové pro osobní rozvoj, sociální začlenění nebo aktivní občanství.


Look inside HERE

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii