Hledat

Nabízíme

Sleva! Crazy Chefs Zobrazit větší

Crazy Chefs

ISBN8595027424325
Typbox
VydavatelOrchard Toys
Rok vydání2006

3-5 dní

278 KčNaše cena:

-15% 327 KčPůvodní cena:

Popis

Počet hráčů: 2 - 5

Pomoz šéfkuchaři uvařit chutné jídlo!

Přidej se k šéfkuchařům z této bláznivé kuchyně a nasbírej všechno, co potřebují k přípravě jídla. Pak popadni svůj talíř a vyčkej, až bude tvé jídlo uvařeno! Budeš první, kdo naservíruje chutné a zdravé jídlo?!

Co hra rozvijí a podporuje?

  • pomáhá dětem rozvíjet paměť
  • děti se naučí různé přísady, ze kterých se skládá jídlo
  • děti poznají náčiní, které se k přípravě jídla používá
  • naučí děti, že občas se prohrává a občas vyhrává a že i náhoda může pomoci

Bláznivý šéfkuchař

Obsah hry:
5 šéf kuchařských karet, 5 talířů, 5 pokrmů, 35 karet s ingrediencemi a nádobím, 1 šipka
Cíl hry:
Být prvním hráčem, který nasbírá všechny ingredience a nádobí na své pole, vezme talíř a „uvaří“ pokrm.
Pravidla hry:
- Každý hráč si vezme šéfkuchařskou kartu. Karty zobrazující ingredience a nádobí jsou rozprostřeny na stole, obrázkem dolů. Karty zobrazující talířky a pokrmy jsou dány stranou.
- Hru začíná nejmladší hráč otočením čtvercové karty s ingrediencemi.
- Pokud surovina nebo nádobí na kartě je také na hráčově poli, položí si tuto kartu na shodný obrázek. Pokud karta, kterou si hráč vybral, není na hráčově hracím poli, vrátí hráč tuto kartu na stůl, obrázkem dolů. Ve hře pokračuje hráč sedící po levici.
- Jakmile hráč vyplní všechna pole svého hracího pole, při dalším kole roztočí šipku. Když šipka ukáže na obrázek talíře, vezme hráč prázdný talíř a umístí ho na své hrací pole. Pokud šipka neukáže na talíř, ve hře pokračuje hráč po levici.
- Jakmile má hráč kartu talíře v rukou jeho šéfkuchaře, je na čase uvařit své jídlo. Při dalším kole, opět zatočí šipkou. Pokud šipka ukáže na dítě sedící u stolu, uvaří se jeho/její pokrm a on/ona vezme kartu zobrazující pokrm a umístí ho na svůj talíř, aby vyhrál/a hru. Pokud šipka neukáže na dítě, ve hře pokračuje další hráč.
Poznámka: Hráči mohou pokračovat ve hře i poté, co dohrál první hráč a hrát tak o druhé, třetí místo atd.
Vítěz:
Vítězem je hráč, který nasbírá všechny ingredience a nádobí, které jsou zobrazeny na jeho/jejím hracím poli, vezme talíř
a uvaří svůj pokrm.

Crazy Chefs
Players: 2 - 5

Contents:
5 chef boards, 5 plate cards, 5 meal cards, 35 cards, 1 spinner
Object:
To be the first player to collect all the ingredients and utensils on their board, pick up a plate and ‘cook’ their dish.
To play:
• Each player chooses a chef board. The square ingredient and utensil cards are spread out, face downwards, on the table. The shaped plate and meal cards are set to one side.
• The youngest player begins by turning over a square card.
• If the item on the card is on their chef board, the player places the card over the picture. If the card is not shown on the player’s board, it is returned to the table, face downwards. Play passes to the person on the player’s left.
• Once a player has filled their board, on their next turn they spin the spinner. If the spinner points to a plate, the player takes an empty plate and places it on their board, in their chef’s hands. If the spinner does not point to a plate, play passes to the next player.
• Once a player has collected a plate, they must also ‘cook’ their meal. On their next turn, they spin the spinner again. If the spinner points to a child sitting at the table, their dish is cooked and they take the meal card that matches their board and place it on their plate to win the game. If the spinner does not point to a child at the table, play passes to the next player. N.B. Players may continue to play after the first player has finished, to see who comes second and third, etc.
The winner:
The winner is the first player to collect all the ingredients and utensils on their board, pick up a plate and ‘cook’ their meal.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii