Hledat

Nabízíme

Sleva! Motivate! 2 Student's Book Pack + Digibook DVD-ROM Zobrazit větší

Motivate! 2 Student's Book Pack + Digibook DVD-ROM

Autor Emma Heyderman Fiona Mauchline
ISBN9780230453807
Typset paperback + DVD-ROM
VydavatelMacmillan
Rok vydání2013

3-5 dní

353 KčNaše cena:

-15% 415 KčPůvodní cena:

Popis

Čtyřdílná učebnice angličtiny Motivate! je zpracována tak, aby svým obsahem zaujala studenty angličtiny ve věku od 11 do 16 let.

Velmi důležitým aspektem učebnice Motivate! je skutečnost, že bere v potaz různé úrovně znalostí studentů, kteří vstupují na 2. stupeň základních škol nebo na osmiletá gymnázia. Proto je učebnice metodicky zpracována tak, aby vyhovovala výuce ve třídách s různě nadanými studenty (mixed ability classes). Z toho důvodu také učebnice na začátku nabízí rozřazovací test.

Student's Book

Jednotlivé lekce mají jasnou a přehlednou strukturu. Nová gramatika a slovní zásoba jsou jasně vysvětleny a důkladně procvičeny. Na konci každé lekce je Progress Check (kontrola znalostí) a Grammar Guide (přehled probrané gramatiky). Slovníčky s překladem do češtiny připravujeme.

V každé lekci jsou reálie anglicky mluvících zemí (Culture Section), dále poslech a čtení zaměřené na mezipředmětové vztahy (CLIL). Učebnice také obsahuje CD-ROM pro studenty, na kterém jsou:

  • Digibook - plně interaktivní Student's Book v elektronické podobě - lze psát, kreslit, spojovat, mazat, zvýrazňovat a přehrávat poslechy.
  • Help - názorný návod na práci s Digibook




    The Student's Book offers a well-paced, balanced approach to teaching grammar, vocabulary, pronunciation and the four skills with an emphasis on mixed abilities.

    • Material for teaching all four skills to varying levels of ability
    • Focus on culture and CLIL features
    • Engaging reading texts and tasks
    • Comes with a Digibook on a DVD-ROM
    • Thorough grammar practice
    • Regular listening exercises

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii