Hledat

Nabízíme

Londýn - TOP 10

ISBN9788075088321
Typpaperback
VydavatelLingea
Rok vydání2023
Počet stran192

3-5 dní

246 KčNaše cena:

-15% 289 KčPůvodní cena:

Popis

Průvodce Londýn z edice TOP 10 přináší perfektní tipy opravdu pro každého. Najdete zde to nejlepší ze všeho, co město nabízí – od módní čtvrti Hoxton až po intelektuálský St James’s. Najdete v něm užitečné tipy: jak na místa, která lze navštívit bezplatně, tak i na taková, kde se nebudete prodírat davy turistů; navíc 13 itinerářů, díky nimž zvládnete v krátkém čase navštívit více památek. Přidejte inspirativní fotografie a podrobné mapy a máte skvělého společníka na cesty. Příjemnou zábavu s touto knížkou a užijte si Londýn!

Protože většina z nás se chce na dovolené také bavit, přichází kniha s dalšími tipy – parky a zahrady, podniky, kde se skvěle najíte, klidná místa i kulturní scény s živou hudbou. Průvodce doporučuje výběr 10 NEJ, ať už se jedná o památky, muzea, festivaly, slavné osobnosti, dětské atrakce, vyhlášené restaurace a hospody, obchody a trhy. V každé kapitole je 10 inspirativních tipů vyznačeno na mapě a doplňují je fotografie. Pořadí v seznamech TOP 10 nevyjadřuje hierarchii kvality ani popularity. Všech 10 položek je přibližně na stejné úrovni.

Další část knihy popisuje Londýn geograficky. Město je rozděleno na 11 částí:

  1. Westminster, South Bank a Southwark
  2. Soho a West End
  3. Covent Garden
  4. Bloomsbury a Fitzrovia
  5. Mayfair a St James’s
  6. Kensington a Knightsbridge
  7. Regent’s Park a Marylebone
  8. City
  9. Severní Londýn
  10. Jižní a Západní Londýn
  11. Východní Londýn

I zde najdete v každé kapitole TOP 10 památky i zážitky a samostatné mapky. A konečně v závěru najdete praktické turistické rady (příjezd, cestování, ubytování) a stránku užitečných anglických frází s výslovností.

Velkou předností průvodce Top 10 je skladný formát plný těch nejdůležitějších informací a různorodých tipů i podrobná vložená mapa Londýna. Kniha pomůže sestavit optimální program dovolené všem, podle zájmů, nálady nebo rozpočtu. Věříme, že vám bude na cestách užitečným společníkem.

  • *Výběry 10 NEJ pro každou příležitost
  • *Královský Londýn, poklady, parky, muzea a galerie, osobnosti, restaurace a hospody, obchody a trhy, festivaly
  • *Itineráře: Londýn za 2 nebo 4 dny, Londýn oblast po oblasti. Perfektní tipy pro každého
  • *Přehledné mapy pro každou oblast a podrobná mapa pod klopou obálky
  • *Kde se ubytovat, jak cestovat, užitečné fráze

Ostatní produkty ve stejné kategorii