Hledat

Nabízíme

Sleva! Aktivity pro nejmenší s prvky Montessori pedagogiky CD-ROM Zobrazit větší

Aktivity pro nejmenší s prvky Montessori pedagogiky CD-ROM

Autor Kateřina Konrádová
ISBNAKTIV
TypCD-ROM
VydavatelKateřina Konrádová
Rok vydání2009

3-5 dní

340 KčNaše cena:

-15% 400 KčPůvodní cena:

Popis

Soubor aktivit je určen pro učitele anglického jazyka nebo pro rodiče, kteří se zabývají výukou dětí od narození do 10 let. Je vhodný pro učitele MŠ a na prvním stupni ZŠ. Naprosto nové a neotřelé nápady aktivit, díky nimž se anglický jazyk dostane dětem pod kůži. Jak děti naučit celou gramatiku anglického jazyka, aniž by si toho všimly. Jak děti strhnout vodopádem cizího jazyka. Fígle a triky, jak si cizí jazyk lépe pamatovat. Jednoduchá angličtina při všech denních praktických činnostech, při cvičení, výtvarné výchově, při poznávání světa. Netradiční pomůcky, které si nekladou velké finanční nároky.

Aktivity jsou pečlivě řazeny podle věku dětí. Jsou zde nápady, jak k výuce použít všechny předměty kolem nás, jak vyučovat a procvičovat slovní zásobu, poslechové aktivity, jednoduché hry, jak vyprávět příběhy. Skripta obsahují části – Ručičky, zapojte se!, Nožičky hýbejte se!, Hlavičko, namáhej se! Denní rituály, Easy Stories (10 jednoduchých příběhů s obrázky). Materiály jsou kopírovatelné, většina je ready-to-use, jsou zde mnohé variace. Některá cvičení čerpají z principů výuky jazykových dovedností Montessori metody.

Všechny aktivity jsou vyzkoušené v praxi a čerpají ze zkušenosti s výukou dětí od šesti měsíců do 12 let. Obsahují mnoho fotografií z reálné výuky. Aktivity jsou rozepsány anglicky větu po větě, s fonetickou transkripcí a překladem do ČJ, proto mohou být použity jako handout pro rodiče nebo větší děti, které umí číst. Jsou vhodné i pro učitele, kteří nemají tak perfektní znalost AJ a sami se bojí vytvářet komplikované věty. Jsou koncipovány jako detailní kuchařka.

CD-ROM - přes 100 stran textu + flashcards

Ostatní produkty ve stejné kategorii