Hledat

Nabízíme

Sleva! English World 4 Grammar Practice Book Zobrazit větší

English World 4 Grammar Practice Book

Autor Nick Beare
ISBN9780230032071
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2009

3-5 dní

211 KčNaše cena:

-15% 248 KčPůvodní cena:

Popis

English World je vůbec první integrovaný desetidílný kurz angličtiny s tištěnými i elektronickými komponenty. Nádherně ilustrovaná učebnice je určena dětem od 3. třídy a to jak těm, které se již angličtinu učily v 1. a 2. třídě, tak těm, které s angličtinou začínají úplně od začátku. Cílem kurzu je výborné zvládnutí psané i mluvené angličtiny.

Metodika

Gramatika a slovní zásoba se učí v pravidelném tempu a pak se systematicky procvičují. I když žáci nemají každodenní kontakt s jazykem, učebnice jim poskytne nejenom důkladnou znalost tvarů a významů slov a frází, ale i schopnost jazyk již od počátku aktivně používat.

The English World 4 Grammar Practice Book contains further exercises to consolidate classroom learning. It's been written for children to work on alone at their own pace and at their own level of ability.

As well as grammar activities, the Grammar Practice Book also includes activities to practise writing skills and phonics/pronunciation. When all the activities in each unit are complete, the Grammar Practice Book becomes a useful reference and revision aid for the children.

  • Consolidates pupils' learning
  • Useful reference and revision aid for pupils
  • Can be used in the classroom or at home
  • Includes grammar activities and activities to practise writing skills and phonics/pronunciation

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii