Hledat

Nabízíme

Sleva! Irritable Vowels Game anglická tvoření anglických slov spelling Zobrazit větší

Irritable Vowels Game anglická tvoření anglických slov spelling

ISBN288777
Typgamebox
VydavatelUniversity Games
Počet stran35 cards

3-5 dní

679 KčNaše cena:

-15% 799 KčPůvodní cena:

Popis

Rychlá hra v angličtině na tvoření slov

Hráči tvoří slova v angličtině dle zadání (kostka na baterie určí, kde ve slově musí anglická samohláska být).

Obsah: 35 kartiček s písmeny, karty s pravidly pro kostku, hrací kostka, plastový míč na baterky (nejsou součástí)a  pravidla hry v aj.

Popis hry:

na podlaze rozložíme kartičky s písmenky, první hráč hodí kostkou a přečte nahlas podle čísla úkol, kde ve slovech musí být samohláska (na začátku, uprostřed, na konci apod.)., poté se zapne plastový míč a nechá se rolovat po podlaze. Ten se za chvilku zastaví, určí písmeno a hráči začnou vymýšlet slova. Za chvilku se míč začne sám opět rolovat a určí další písmeno.

Doporučení: hrajte na podlaze (ne na stole), míč se s přestávkami stále pohybuje. Vypnete jej tím, že tlačítko zmáčknete během rotace.

 

 

Popis hry Irritable Vowels Game v angličtině

  • WORD FUN: The jumpy bumpy word game where the vowels have a mind of their own!
  • FUN AND EDUCATIONAL: When the Vowel Device settles on a vowel, all players race to create a word. Can you create a word before the vowels go crazy again?
  • FAMILY GAMES NIGHT: Perfect for all ages and generations Irritable Vowels makes great family entertainment with chaotic play - can you shout out a word before it's too late?
  • HOW MANY WORDS CAN YOU CREATE: This chaotic, fast-paced word game will get everybody on the edge of their seats trying to create the most words!
  • MULTIPLE WAYS TO PLAY: A great word game for 2 to 6 players ages 8 and up.

Ostatní produkty ve stejné kategorii