Hledat

Nabízíme

Sleva! We´re Going on a Bear Hunt Zobrazit větší

We´re Going on a Bear Hunt

ISBN5012822044051
Typgamebox
VydavatelWalker Books

skladem (ihned expedujeme)

589 KčNaše cena:

-15% 693 KčPůvodní cena:

Popis

Stolní hra na motiv knihy We´re Going on a Bear Hunt

Počet hráčů: 2-4

Obsah hry: hrací deska, 4 + 1 postavičky (rodina + medvěd), 2 kostky, 21 karet s textem WE CAN´T GO OVER IT! / OH NO! WE´VE GOT TO GO THROUGH IT!

Pravidla hry: Hráči postupně hází kostkou a postupují s postavičkou svého rodinného člena o daný počet políček. Pokud některý z hráčů zastaví na políčku "uh-uh!", musí si vzít vrchní kartu, které jsou na stole textem dolů. V případě, že na kartě je text "We can´t go..." jedno kolo nehraje. V případě, že na kartě je text "Oh, no!...", hází ještě jednou a pokračuje ve hře.

V momentě, kdy se jeden hráč dostane na políčko "RUN", všichni se zastaví a pozorují jeho "boj" s medvědem. Tento hráč hodí 2 kostkami a posune si svoji postavičku, poté hodí jen jednou kostkou a posune medvěda a pokračuje (2 hody pro svoji postavičku a 1 hod pro medvěda).

Pokud stihne dorazit domů dřív než medvěd, je vítězem. Pokud ho ale na cestě medvěd dožene, tzn. stojí na stejném políčku, hráč se vrací na start.

 

Popis hry deskové hry We're Going on a Bear Hunt v angličtině

A bright and colourful race and chase board game featuring the beautiful illustrations from the best-selling book. Watch out for the Bear...he will chase you home.

Ostatní produkty ve stejné kategorii