Hledat

Nabízíme

Sleva! Look For, Look Out! Zobrazit větší

Look For, Look Out!

ISBN8594171650031
Typbox
VydavatelPJE Games
Rok vydání2016

skladem (ihned expedujeme)

654 KčNaše cena:

-15% 769 KčPůvodní cena:

Popis

Give Phrasal Verbs a whirl!


Tato stolní hra jako didaktická pomůcka přispívá k výuce anglického jazyka a seznamuje žáky s 50 frázovými slovesy.

Počet hráčů: 2 – 10 (příp. více, pokud hráči hrají ve dvojicích)

Obsah hry: 10 karet se slovesy, 50 karet s obrázky a příponami, točítko, seznam všech sloves s příkladovými větami, pravidla hry v čj, aj, sj

Pravidla hry:

Každý hráč si před sebe položí jednu kartu se slovesem (nebo více, pokud hraje méně než deset hráčů). Všech 50 karet s obrázky rozdělíme na stole na osm hromádek podle stejného značení symbolů v dolní části karty. Karty jsou na stole obrázkem nahoru.

První hráč zatočí na točítku a v hromádce dle příslušného symbolu zkusí najít kartu s příponou a odpovídajícím obrázkem, která patří významově k jeho slovesu na kartě.

Příklad: Hráč má před sebou sloveso LOOK a v určené hromádce s příponami najde kartu UP s vyobrazením chlapce, který hledá ve slovníku. Protože po přiložení karet k sobě čárový kód na sebe navazuje, má potvrzeno, že vybral správně. V tomto případě si kartu nechá, pokud by ovšem chybil, kartu vrátí (nebo si ji ani nevybere, protože se mu nehodí) a hraje další hráč po jeho levé ruce. Pozn.: hráč na točítku v daném kole točí jen jedenkrát.

Výhercem je ten, který má první správně doplněné své sloveso s pěti obrázky.

Tipy:

• Hráč po připojení obrázku ke slovesu řekne nahlas frázové sloveso příp. celou větu (ostatní hráči slyší a učí se frázová slovesa, se kterými nepracují).

• Pokud se na konci hry dlouho čeká na vytočení správné přípony, může se rozhodnout o možnosti točit dvakrát.

• Na konci hry si hráči mohou vymyslet kratičké příběhy.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii