Hledat

Nabízíme

Čeština pro cizince učebnice a cvičebnice A1 a A2 + MP3 audio CD (2. aktualizované vydání)

Autor Marie Boccou Kestřánková Dagmar Štěpánková Jitka Veroňková Kateřina Vodičková
ISBN9788026615484
Typset paperback + mp3
VydavatelEdika
Rok vydání2020
Počet stran768

skladem (ihned expedujeme)

586 KčNaše cena:

-15% 690 KčPůvodní cena:

Popis

Učebnice i cvičebnice jsou jedinečné tím, že obsahují komplexní látku pro nácvik češtiny pro začátečníky (úroveň A1 a A2). Jsou vhodné pro všechny národnosti, pro univerzity, jazykové školy a intenzivní kurzy češtiny pro cizince. Každá lekce je složena z částí MINIDIALOGY, SLOVNÍ ZÁSOBA, DIALOGY, GRAMATIKA, ČTENÍ + PSANÍ, POSLECH + PSANÍ, ZOPAKUJTE SI, VÝSLOVNOST, REÁLIE. Součástí je CD s řadou poslechových cvičení. Bonusem na webu je video sloužící k zprostředkování základní sociokulturnÍ kompetence.

Učebnice se soustředí na rozvoj čtení, poslechu, mluvení i psaní, velká pozornost se věnuje výslovnosti. Učivo je provázáno s přitažlivými příběhy, které prožívají hlavní hrdinové. Publikaci doplňují ilustrace a student v ní najde mj. popisy českých zvyklostí či svátků a seznámí se s různými českými reáliemi.

Nedílnou součástí učebnice jsou nahrávky. Mají různé funkce – některé primárně slouží k nácviku poslechu s porozuměním (sekce POSLECH + PSANÍ), jiné zprostředkovávají texty k dedukci funkce nových gramatických jevů (sekce DIALOGY), další vedou ke zdokonalení výslovnosti (sekce VÝSLOVNOST). Bonusovým materiálem na CD jsou tři videa, která zpestří učení a názorně upozorní na české zvyklosti, které nejsou pro cizince až takovou samozřejmostí.

Efektivní a co nejsnazší výuku podporují doprovodné materiály na internetu (zde najdete např. metodická doporučení, slovníček ke každé lekci aj.). Více viz Soubory ke stažení (odkaz zašleme na mailovou žádost).

Cvičebnice úzce navazuje na učebnici a prakticky trénuje a upevňuje získané znalosti a dovednosti. Hlouběji se zaměřuje na procvičení gramatiky a na nácvik psaní.

Ukázka

Ostatní produkty ve stejné kategorii