Hledat

Nabízíme

Sleva! Nebojte se angličtiny Zobrazit větší

Nebojte se angličtiny

Autor Zdeňka Kastlová
ISBN9788072385225
Typkroužková vazba
VydavatelFraus
Rok vydání2006
Počet stran200

3-5 dní

373 KčNaše cena:

-15% 439 KčPůvodní cena:

Popis

* doplňkový materiál pro výuku angličtiny u žáků s poruchami učení na základní škole
* možnost výběru cvičení podle druhu a rozsahu poruchy
* motivující ilustrace
* různorodost a variabilita aktivit
* metodická doporučení a řešení


V současné době se čím dál víc učitelů setkává ve své praxi s dětmi, které se potýkají s poruchami učení. Nebojte se angličtiny je dvousetstránkový doplňkový materiál, který učitel může využít během výuky angličtiny na základní škole, a to jednak ve speciálních třídách, tak i ve třídách, kde jsou žáci s poruchami integrováni. Význam doplňkových materiálů roste v souvislosti s plánovaným rozšířením povinné výuky cizího jazyka.

Pracovní listy jsou určeny zejména pro počáteční výuku jazyka, ale mnohé z aktivit lze využít i na druhém stupni ZŠ podle individuálních potřeb žáků. Autorka využila své mnohaleté zkušenosti s výukou žáků s poruchami učení.

Pracovní listy obsahují různorodé aktivity zaměřené na psanou, zvukovou i obsahovou stránku jazyka a na propojení těchto tří rovin. Vše je doplněné přátelskými ilustracemi Jiřího Tyllera.

Učitel má možnost volit z méně či více náročných úkolů podle potřeb žáků, například čtení písmen, slov a vět, psaní písmen, slov a vět, rozlišování písmen, záměna písmen, tvoření nových slov, rozlišování slov, zkracování slov, spojování slabik, hledání rýmů, řazení podle abecedy, řazení na základě smyslu, přiřazování členů, slovosled, cvičení zrakového rozpětí, pravolevá orientace, zápis čísel, počítání, zápis dat atd. Pracovní listy jsou určeny k přímému vpisování bez použití zvláštního sešitu.

 

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii