Hledat

Nabízíme

Sleva! Global Beginner Teacher's Book + Resource CD Pack Zobrazit větší

Global Beginner Teacher's Book + Resource CD Pack

Autor Amanda Jeffries Lindsay Clandfield
ISBN9780230032897
Typset paperback + DVDRom
VydavatelMacmillan
Rok vydání2010

skladem (ihned expedujeme)

808 KčNaše cena:

-15% 950 KčPůvodní cena:

Popis

Teacher's Book (s testy, kopírovatelnými materiály a videem)

Metodická příručka pro učitele uvádí podrobné popisy správného provádění cvičení z učebnice. Navíc poskytuje učiteli doplňkovou podporu - navrhuje úvodní aktivity (lead-in), doplňkové a rozšiřující aktivity, varianty cvičení pro slabší studenty. Global Teacher's Book je doplněn diskem DVD-ROM, který obsahuje následující sekce:

 

Communication Activties - obsahuje obsahuje pracovní listy doplněné pokyny pro učitele. Tyto aktivity mají sloužit k rozvoji mluvení, nejčastěji formou práce ve dvojicích. Učitel má k dispozici 2 druhy aktivit:

  • Generic Communication Activities, které může použít kdykoli během kurzu. Pro snažší orientaci jsou ještě rozděleny na aktivity vhodné spíše na začátku kurzu, uprosřed a spíše na konci.
  • Unit Specific Communication Activities, které jsou určeny ke konkrétním lekcím a procvičují látku probíranou v příslušné lekci. Aktivity i pokyny pro učitele jsou ve formátu pdf. Disk obsahuje celkem 34 takových aktivit.



Tests - obsahuje celkem 16 textů rozdělených do 4 různých druhů:

  • Diagnostic Tests - 2 testy (Quick a Full) k určení slouží k zařazení studentů do správné pokročilosti. Testují pouze gramatiku a slovní zásobu.
  • Unit Tests komplexně ověřují znalosti studentů po každé lekci, testují gramatiku, slovní zásobu, čtení, poslech a výslovnost. Nahrávku ve formátu mp3 je možné přehrát z počítače nebo z mp3 přehrávače.
  • Progress Tests průběžně ověřují znalosti po 4., 7. a 10. lekci.
  • End-of-year Test komplexní závěrečný test na závěr učebnice. Všechny testy jsou ve formátu .doc (Microsoft Word), učitel je tedy může před vytištěním upravit či doplnit o vlastní úkoly.

 

Video - obsahuje výuková videa. Ke každé lekci učebnice jsou v dílu Pre-Intermediate zařazeny 3 videoprogramy, každý v délce 2 až 3 minut. Přehrávat je lze přímo z počítače nebo uložit do mp4 přehrávače. Při přehrávání je možné vypnout nebo zapnout zobrazení titulků. Videa jsou uložena ve vysoké kvalitě pro přehrávání přes celou obrazovku.

 

Společný evropský referenční rámec pro jazyky - obsahuje podklady pro Evropské jazykové portfolio - jazykový pas, jazykový životopis a návod pro sestavení souboru dokumentů a prací.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii