Hledat

Nabízíme

Lexicon 7 Anglický lékařský slovník

ISBN9788075085559
Typdownload
VydavatelLingea
Rok vydání2019

1-2 dny

1 490 KčNaše cena:

Původní cena:

Popis

Nový oboustranný lékařský slovník Lingea Lexicon 7 přináší aktuální ověřenou terminologii ze všech oborů lékařské vědy i praxe se zaměřením na ustálená slovní spojení (nemoci, diagnostika, léčba, anatomie atd.). Do nové verze jsme doplnili přes 5 000 nových hesel a 12 000 překladů. Inovace se dočkala i samotná aplikace Lexicon 7.

Aplikace Lexicon 7 umožňuje rychlé a pohodlné vyhledávání slov a slovních spojení. Slova lze vyhledávat v jakémkoli tvaru kdekoli ve slovníku bez nutnosti přepínání mezi jednotlivými jazyky. Do slovníku si můžete zapisovat pozmámky k heslům nebo i vkládat  nová vlastní hesla. Snadno se ovládá a jednoduše spolupracuje s jinými programy. V rámci nastavení parametrů aplikace můžete využívat automatické přebírání textu ze schránky (pop-up) nebo speciální funkcí přebírání textu pod kurzorem (bez kliknutí myší, tzv. mouse-over, jen pro operační systém Windows). Ideální využití této funkce představuje režim mini (překlad slovíčka okamžitě vidíte v malém okně Lexiconu). Nastavit si můžete i jazyk komunikace aplikace (česky, anglicky, slovensky, rusky, italsky nebo španělsky). V příslušném jazyce se zobrazuje také veškerá nápověda.

Praktickou výukovou pomůckou je 17 tematických skupin v režimu učení a zkoušení slovíček. Jedná se o oblasti anatomie (hlava, tělo, orgány, kosti, svaly, tkáně, krev...), léčba (příznaky, nemoci, zranění, postupy, léky) a zdravotnictví (nemocnice, personál, vybavení, obory). Tyto okruhy jsou k dispozici na straně anglické i české.


Obsah
  • *51 500 hesel a vazeb, 33 000 významů, 78 000 překladů, 17 tematických skupin v režimu učení a zkoušení
Hlavní vlastnosti
  • *Možnost vkládání vlastních hesel do uživatelského slovníku
  • *Značné možnosti nastavení aplikace: barva, písmo, jazyk komunikace včetně celé nápovědy, vyhledávání a zobrazení hesel
  • *Široké možnosti vyhledávání: v libovolném tvaru, zadané částečně nebo s překlepem, podle výslovnosti, kdekoli uvnitř hesel
  • *Funkce pop-up: přebírání slov ze schránky, funkce mouse-over: překlad slov pod kurzorem myši (OS Windows)

Ostatní produkty ve stejné kategorii