Hledat

Nabízíme

Sleva! Angličtina pro Au Pair Zobrazit větší

Angličtina pro Au Pair

Autor kolektiv autorů Václav Řeřicha
ISBN9788071822158
Typpaperback
VydavatelNakladatelství Olomouc
Rok vydání2006
Počet stran214

skladem (ihned expedujeme)

234 KčNaše cena:

-15% 275 KčPůvodní cena:

Popis

Angličtina pro au pair s frázemi a slovníky je příručka pro všechny, kdo chtějí pracovat – nebo již pracují – s dětmi v anglicky mluvících rodinách.

Kniha umožňuje efektivněji anglicky komunikovat s dětmi a hostitelskou rodinou, obsahuje anglickou slovní zásobu a fráze, které au pair považují za nejčastější a nejdůležitější, je podrobně zkontrolována a doplněna rodilými mluvčími z Velké Británie a USA tak, aby obsahovala i nejnovější slovní zásobu nezbytnou pro au pair.

Angličtina pro au pair je Vaším jazykovým průvodcem, od vyplnění formuláře žádosti a příjezdu do hostitelské rodiny po každodenní povinnosti au pair: včetně buzení dětí, snídaně, odchodu do školy, domácích prací, přípravy jídla a odpoledního a večerního programu dětí. Důležité jsou fráze a slovní zásoba pro zdravotní problémy, tělesné potřeby, bezpečí, hry, domácí zvířata apod.

Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny na části komunikace s dětmi, komunikace s rodiči a další užitečné výrazy a fráze. Anglické výrazy ve slovnících mají zjednodušený fonetický přepis.

Ostatní produkty ve stejné kategorii