Hledat

Nabízíme

Prague Cuisine

Autor Dominic James Holcombe
ISBN9788026078210
Typhardback
Rok vydání2015
Počet stran400

skladem (ihned expedujeme)

506 KčNaše cena:

-15% 595 KčPůvodní cena:

Popis

Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition. With its beautiful collection of photographs and descriptive legends, this treasure trove of culinary destinations will create for gourmets and urban foodies alike a desire to explore and sample the atmosphere of these gastronomical experiences.

Featuring introductions from award winning chefs, Prague Cuisine showcases the capital’s finest offerings, the history of places and people and illustrates how the gastronomy scene has developed and evolved over the past few years.




Kniha Prague Cuisine nabízí exkluzivní výběr restaurací, kaváren a cukráren, které představují své kulinářské speciality nejenom v České republice, ale i po celém světě. Kniha a její krásné fotografie s vystížnými popisky je pokladem gurmánských míst. Milovníci gastronomie a místní labužníci zatouží prozkoumat a vyzkoušet tyto kulinářské zážitky.

Kniha se skládá z 5 částí: Pro gurmány, Místní chuť, Lehká chuťovka, Zahraniční vliv a Sladké pokušení. Kniha dokáže účinně pokrýt téměř každý typ kuchyně, která je momentálně v Praze dostupná.

Ondřej Kodras propůjčil svůj um tvorby kreativní fotografie a prostřednictvím moderních a jediněčných snímků přišpěl k celkové atraktivitě knihy. Ať už jde o zachycení šéfkuchaře u finálních úprav jídla před servírovaním, číšnika usazujícího a obsluhujíciho hosty nebo jenom prostor samotný. Ondřej dokáže odhalit pravou atmosféru z daného místa.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii