Hledat

Nabízíme

Sleva! Lingea: Poznejte - Londýn Zobrazit větší

Lingea: Poznejte - Londýn

ISBN9788075081629
Typpaperback
VydavatelLingea
Rok vydání2016
Počet stran144

skladem (ihned expedujeme)

220 KčNaše cena:

-15% 259 KčPůvodní cena:

Popis

Nejlepší trasy městem

Vybrali jsme pro vás 20 nejlepších prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Londýnem. Poznejte to nejlepší z hlavního města: královské rezidence, světová muzea, zelené parky, historické i moderní čtvrti... Najdete zde také informace o gastronomii a tipy, co všechno můžete v Londýně podniknout. Při svých cestách za poznáním jistě oceníte podrobnou rozkládací mapu.


Obsah

  • * 20 prohlídkových tras městem a okolím.
  • * Podrobná rozkládací mapa a schéma metra.
  • * Praktické informace a tipy na cestu.
  • * Kde se ubytovat, najíst a nakoupit.
  • * Kam vyrazit za zábavou i oddechem.

Požár, mor, populační exploze, bombardování, ekonomická recese, prudký rozvoj města, terorismus… Londýn zažil vše, co mu dějiny mohly vůbec připravit. Snad právě proto je z něj jedno z nejkomplexnějších a nejvíce fascinujících měst na světě.  Turisty tu čekají nádherné paláce a katedrály, divadla a muzea, parky a zahrady, restaurace nabízející pokrmy prakticky z celého světa i rušný noční život. Zejména je to jakási zvláštní kosmopolitní atmosféra, která dělá z Londýna natolik fascinující místo. 

Vybrali jsme pro vás 20 nejlepších prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Londýnem. Odhalte to nejlepší, co skýtá toto jedinečné město. Díky praktickým radám můžete poznat místní kuchyni a dozvědět se, kam vyrazit za nákupy, zábavou i oddechem. Vyzkoušejte pečlivě vybrané restaurace, bary a hotely. Při svých cestách za poznáním jistě oceníte podrobnou rozkládací mapu. Nechybí ani užitečné fráze na cesty.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii