Hledat

Nabízíme

Sleva! Laser B2 Third Edition Workbook with Key + CD Zobrazit větší

Laser B2 Third Edition Workbook with Key + CD

Autor Malcolm Mann Steve Taylore-Knowles
ISBN9780230433830
Typpaperback + CD
VydavatelMacmillan
Rok vydání2013

skladem (ihned expedujeme)

339 KčNaše cena:

-15% 399 KčPůvodní cena:

Popis

Řada učebnic angličtiny Laser je určena pro přípravu teenagerů na zkoušku Cambridge First Certificate in English. Pro studenty v závěrečné fázi prípravy na zkoušku, zpravidla těm, kterým zbývá do složení zkoušky 1 rok, je možné využít jen poslední díl, Laser B2. Pro méně pokročilé studenty existují ještě další čtyři díly.

Podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky pokrývají učebnice tyto úrovně:

  • A1+..... Elementary
  • A2..... Pre-Intermediate
  • B1..... Intermediate
  • B1+.... Pre-FCE
  • B2...... FCE / Upper-Intermediate

    V posledním díle na úrovni B2 projdou studenti závěrečnou fází přípravy na zkoušku FCE. Seznámí se se všemi částmi zkoušky a s typy testových úloh a osvojí si správný způsob jejich vypracování. Zaměří se také na rozšíření a upevnění gramatiky a slovní zásoby. Téměř na každé stránce najdou studenti tipy k úspěšnému složení zkoušky FCE - tzv. Exam Expert. Pozornost je věnována i všem klíčovým dovednostem. Každá lekce obsahuje 2 texty k porozumění. Opakovací oddíly jsou zařazeny po každé druhé lekci. Na konci knihy jsou zařazeny oddíly Grammar database, Writing database, Key word database a Phrasal verb database.

    Revising and consolidating work done in the Student's Book, the Laser Workbook is ideal for both homework and revision. Complete with an Audio CD containing extra listening exercises that can be used in the classroom or as a self-study resource.

    This version is with the key.

    • Audio CD with extra listening exercises
    • Ideal for both homework and revision

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii