Hledat

Nabízíme

Sleva! Laser B2 Third Edition Student's Book + CD-ROM Zobrazit větší

Laser B2 Third Edition Student's Book + CD-ROM

Autor Malcolm Mann Steve Taylore-Knowles
ISBN9780230433823
Typset paperback + CD ROM
VydavatelMacmillan
Rok vydání2013

skladem (ihned expedujeme)

459 KčNaše cena:

-15% 540 KčPůvodní cena:

Popis

Řada učebnic angličtiny Laser je určena pro přípravu teenagerů na zkoušku Cambridge First Certificate in English. Pro studenty v závěrečné fázi prípravy na zkoušku, zpravidla těm, kterým zbývá do složení zkoušky 1 rok, je možné využít jen poslední díl, Laser B2. Pro méně pokročilé studenty existují ještě další čtyři díly.

Podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky pokrývají učebnice tyto úrovně:

  • A1+..... Elementary
  • A2..... Pre-Intermediate
  • B1..... Intermediate
  • B1+.... Pre-FCE
  • B2...... FCE / Upper-Intermediate

    V posledním díle na úrovni B2 projdou studenti závěrečnou fází přípravy na zkoušku FCE. Seznámí se se všemi částmi zkoušky a s typy testových úloh a osvojí si správný způsob jejich vypracování. Zaměří se také na rozšíření a upevnění gramatiky a slovní zásoby. Téměř na každé stránce najdou studenti tipy k úspěšnému složení zkoušky FCE - tzv. Exam Expert. Pozornost je věnována i všem klíčovým dovednostem. Každá lekce obsahuje 2 texty k porozumění. Opakovací oddíly jsou zařazeny po každé druhé lekci. Na konci knihy jsou zařazeny oddíly Grammar database, Writing database, Key word database a Phrasal verb database.


    The Student's Book is lively, motivating and interesting, specifically designed for teenagers in mind. It provides comprehensive coverage of the grammar, vocabulary and skills, as well as focusing regularly on exam-type tasks. It comes with a CD-ROM that reinforces the structures and vocabulary learnt in each unit.

    • Get Ready! sections at the beginning of every unit introduce key topic vocabulary
    • Two comprehensive Wordpower! sections per unit to present and practise key lexis related to the unit topic
    • Phrase Bank! and SoundSpot sections provide key phrases and pronunciation practice to support and enhance speaking skills
    • A fully comprehensive writing section, which includes Language Lab and Project Planner sections, provides guided support for all writing tasks

Více informací

Ostatní produkty ve stejné kategorii