Hledat

Nabízíme

Sleva! Gateway B1 Plus Student´s Book + Gateway Online Code Zobrazit větší

Gateway B1 Plus Student´s Book + Gateway Online Code

Autor David Spencer
ISBN9780230417632
Typpaperback
VydavatelMacmillan Publishers
Rok vydání2011
Počet stran

skladem (ihned expedujeme)

527 KčNaše cena:

-15% 620 KčPůvodní cena:

Popis

Gateway je pětidílná učebnice angličtiny pro střední školy v pokročilostech A2 až B2+ připravující studenty k základní (ZÚ) i vyšší úrovni (VÚ) maturity z angličtiny. Učebnice rozvíjí jazykové dovednosti i testové strategie, aby studenti dosáhli u maturitní zkoušky co nejlepšího výsledku.

 

Maturitní cvičné testy

Učebnice Gateway je doplněna cvičnými testy k české maturitní zkoušce z angličtiny s rozbory a komentáři, které umožňují studentům si osvojit správné postupy vypracování testových úloh.

Sešit Maturitní cvičné testy je přibalen ke každé učebnici v pokročilostech B1, B1+ a B2.

 

Mixed ability

Učebnice angličtiny Gateway je uzpůsobena použití ve třídách, kde se vzdělávají studenti různé pokročilosti. V pracovním sešitě jsou zařazeny oddíly Grammar extension a Vocabulary extension připravené pro rychlé studenty, tzv. Fast Finishers, kteří skončí svoji práci dříve. Pomalejší studenti tak budou moci svůj úkol v klidu dokončit.

 

Student's Book

Kniha pro studenty je rozdělena do 10 lekcí, které systematicky a vyváženě rozvíjejí všechny základní jazykové dovednosti (mluvení, poslech, čtení i psaní) a umožňují studentům osvojit si potřebnou anglickou gramatiku a slovní zásobu. Za zmínku stojí oddíly:

 

  • Grammar in context - procvičuje gramatiku v kontextu,
  • Exam success a Study skills - učí studenty správným studijním postupům a zkouškovým strategiím,
  • Click onto (Cross-curricular, Literature and International Cultural Knowledge) - oddíly zaměřené na mezipředmětové vztahy a multikulturní témata.
  • Language Reference and revision - každá lekce je zakončena dvoustranou se shrnutím probírané gramatiky a slovní zásoby doplněným cvičeními

 

Po každé sudé lekci je zařazena dvoustrana Gateway to exams, zaměřená na nácvik správných testových strategií a na seznámení se s formáty úkolů používaných u zkoušek.


Gateway Online je multimediální interaktivní výukové prostředí, které doplňuje učebnici Gateway. Studenti s ním mohou pracovat v hodině, ale také samostatně, aby rozvíjeli svoje jazykové dovednosti potřebné k úspěšnému složení maturitní zkoušky z angličtiny. Gateway Online má oddíl pro studenty a oddíl pro učitele angličtiny. Každá učebnice Gateway Student's plus Gateway Online obsahuje na vnitřní straně zadní obálky kód, který je možné použít pouze jednou pro registraci jedné emailové adresy, vstup je na adrese www.gateway-online.net

 

Student má přístup pouze k materiálům vztahujícím se k dílu učebnice, ze kterého pochází kód použitý při registraci.

Gateway Online obsahuje ke každé lekci v učebnici cvičení pro rozvoj jazykových dovedností, osvojení gramatiky a slovní zásoby. K dispozici je také video, test a hra. Součástí je i jedna kniha zjednodušené četby a interaktivní slovníček s možností poslechu správné výslovnosti.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii