Hledat

Nabízíme

Sleva! Gateway A2 Student´s Book Zobrazit větší

Gateway A2 Student´s Book

Autor David Spencer
ISBN9780230723382
Typpaperback
VydavatelMacmillan Publishers
Rok vydání2011
Počet stran167

3-5 dní

408 KčNaše cena:

-15% 480 KčPůvodní cena:

Popis

Gateway je pětidílná učebnice angličtiny pro střední školy v pokročilostech A2 až B2+ připravující studenty k základní (ZÚ) i vyšší úrovni (VÚ) maturity z angličtiny. Učebnice rozvíjí jazykové dovednosti i testové strategie, aby studenti dosáhli u maturitní zkoušky co nejlepšího výsledku.

Díl Gateway A2 je možné začít používat i se studenty s velmi nízkou znalostí angličtiny. V úvodu je zařazena Starter Lesson, která studentům připomene základní učivo (číslovky, dny v týdnu, barvy, sloveso to be, tvoření množného čísla apod.)

 

 

Mixed ability

Učebnice angličtiny Gateway je uzpůsobena použití ve třídách, kde se vzdělávají studenti různé pokročilosti. V pracovním sešitě jsou zařazeny oddíly Grammar extension a Vocabulary extension připravené pro rychlé studenty, tzv. Fast Finishers, kteří skončí svoji práci dříve. Pomalejší studenti tak budou moci svůj úkol v klidu dokončit.

 

Student's Book

Kniha pro studenty je rozdělena do 10 lekcí, které systematicky a vyváženě rozvíjejí všechny základní jazykové dovednosti (mluvení, poslech, čtení i psaní) a umožňují studentům osvojit si potřebnou anglickou gramatiku a slovní zásobu. Za zmínku stojí oddíly:

 

  • Grammar in context - procvičuje gramatiku v kontextu,
  • Exam success a Study skills - učí studenty správným studijním postupům a zkouškovým strategiím,
  • Click onto (Cross-curricular, Literature and International Cultural Knowledge) - oddíly zaměřené na mezipředmětové vztahy a multikulturní témata.
  • Language Reference and revision - každá lekce je zakončena dvoustranou se shrnutím probírané gramatiky a slovní zásoby doplněným cvičeními

 

Po každé sudé lekci je zařazena dvoustrana Gateway to exams, zaměřená na nácvik správných testových strategií a na seznámení se s formáty úkolů používaných u zkoušek.

 

 

 

Ostatní produkty ve stejné kategorii