Hledat

Nabízíme

Sleva! Gateway B2 Workbook Zobrazit větší

Gateway B2 Workbook

Autor David Spencer
ISBN9780230723573
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2012
Počet stran136

skladem (ihned expedujeme)

276 KčNaše cena:

-15% 325 KčPůvodní cena:

Popis

Gateway je pětidílná učebnice angličtiny pro střední školy v pokročilostech A2 až B2+ připravující studenty k základní (ZÚ) i vyšší úrovni (VÚ) maturity z angličtiny. Učebnice rozvíjí jazykové dovednosti i testové strategie, aby studenti dosáhli u maturitní zkoušky co nejlepšího výsledku.

Díl Gateway A2 je možné začít používat i se studenty s velmi nízkou znalostí angličtiny. V úvodu je zařazena Starter Lesson, která studentům připomene základní učivo (číslovky, dny v týdnu, barvy, sloveso to be, tvoření množného čísla apod.)

 

Mixed ability

Učebnice angličtiny Gateway je uzpůsobena použití ve třídách, kde se vzdělávají studenti různé pokročilosti. V pracovním sešitě jsou zařazeny oddíly Grammar extension a Vocabulary extension připravené pro rychlé studenty, tzv. Fast Finishers, kteří skončí svoji práci dříve. Pomalejší studenti tak budou moci svůj úkol v klidu dokončit.

 

Workbook

Pracovní sešit obsahuje cvičení pro hlubší procvičení a osvojení si anglické gramatiky, slovní zásoby a jazykových dovedností. Opakovací lekce nabízejí možnost sebehodnocení. Postupové testy pak umožňují studentům sledovat zlepšování svých jazykových schopností.

Slovník zařazený na konci pracovního sešitu rozlišuje produktivní a neproduktivní slovní zásobu, ukazuje výslovnost a uvádí definice slov doplněné příklady správného použití.

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii