Hledat

Nabízíme

Sleva! Chill out 1 učebnice + pracovní sešit Zobrazit větší

Chill out 1 učebnice + pracovní sešit

Autor Carla Tkadlečková Tazeem Manesouraly Perná Dana Krulišová
ISBN9788073971113
Typpaperback
VydavatelKlett
Rok vydání2011
Počet stran317

skladem (ihned expedujeme)

339 KčNaše cena:

-15% 399 KčPůvodní cena:

Popis

Zcela nová a originální učebnice angličtiny pro střední odborné školy a učiliště, která zohledňuje požadavky českých učitelů a jejich studentů a připravuje k nové maturitě z anglického jazyka. Celé třídílné vydání zahrnuje úrovně A1-B1 dle SERR

Učebnice chill out reaguje na aktuální potřeby a nároky studentů i učitelů středních odborných škol:
- přístupnou formou nabízí studentům přiměřené a funkční množství gramatiky i slovní zásoby
- věnuje více času na procvičení i osvojení si základních jazykových jevů
- díky důrazu na poslechová a komunikační cvičení se studenti naučí aktivně používat základy anglického jazyka a z výuky si odnesou reálnou schopnost se v angličtině dorozumět
- je přehledná, srozumitelná a pro mladé lidi graficky i obsahově přitažlivá
Chill out má všechny výhody moderní učebnice:
- barevný, přitažlivý design a zajímavá témata pro mladé lidi
- důraz na schopnost samostatně mluvit i rozumět anglické konverzaci
- mnoho podpůrných materiálů pro učitele
Chill out je soustavná a důsledná:
- systémově procvičuje všechny základní gramatické jevy
- upřednostňuje přehledný, postupný výklad
- nabízí bezpečnou zásobu rozmanitých cvičení pro výuku i domácí přípravu

Učebnice chill out 1 se skládá z deseti lekcí, plus navíc obsahuje dvě opakovací lekce, které jsou zaměřeny na dovednosti Čtení a poslech s porozuměním, mluvení a psaní. Formáty úloh odpovídají mezinárodním zkouškám. Každý díl v sobě zahrnuje integrovaný pracovní sešit s velkým množstvím cvičení a po každé druhé lekci je zařazen samoevaluační test.

Audio CD s poslechovými texty ve formátu MP3 již nejsou součástí nového vydání učebnice. Jsou k dispozici ke stažení zdarma na www.klett.cz (v metodických materiálech)

Struktura lekce v učebnici:

Lekce začíná krátkou konverzací a warm up cvičením, žáci se dozvědí v rámečku „Co budu umět“ lexikální i gramatické cíle dané lekce.

Následují čtyři dvoustrany, ve kterých se studenti podrobněji seznamují s novou slovní zásobou a gramatikou, obsahují tematicky laděná cvičení, texty ke čtení, poslechy, výslovnost, pomocná gramatická okénka, odkazy na další materiál na internetu „Check it“, zajímavosti „Věděli jste?“ a rámečky s užitečnými frázemi a slovíčky „Useful words and phrases“. Jednotlivá cvičení procvičují všechny potřebné jazykové dovednosti a jsou přehledně označena piktogramy pro poslech, čtení, psaní, mluvení, práci ve skupinkách i ve dvojicích.

Na poslední dvoustraně „Choose your exercise“ učitel může doporučit studentům cvičení dle obtížnosti. Na levé straně jsou jednodušší cvičení a na pravé obtížnější, určená pro rychlejší a zdatnější studenty – většinou je to psaní a práce ve dvojicích. Na poslední straně lekce je v češtině uveden přehledný výklad probrané gramatiky „Grammar“.

Pracovní sešit, který je součástí učebnice, klade důraz především na velké množství a pestrost materiálů na procvičování všech jazykových dovedností: poslechu, mluvení, psaní i čtení i materiál pro práci ve dvojicích.

Na desítkách cvičení umožňuje získané dovednosti soustavně opakovat a upevňovat. Obsahuje cvičení ke všem probíraným jevům podle posloupnosti v jednotlivé lekci učebnice. Na konci každé lekce je kvíz zaměřený na reálie anglicky mluvících zemí. Poslední v lekci je pak tabulka „Check it. - Už to umím?“, kde si student zaznamená, co a jak se naučil.

Metodická příručka pro učitele na CD vychází učitelům maximálně vstříc. Na každé dvojstraně v příručce je přetištěna barevná zmenšenina stránky z učebnice s vyplněnými cvičeními, s transkripcemi textů, dalším komentářem a různými praktickými radami pro učitele. Příručka tak přímo ve zmenšenině učebnice nabízí vyplněná cvičení s řešením, transkripce všech poslechových textů a množství rad a nápadů, jak nejlépe s učebnicí v hodině pracovat. V dalších složkách na CD jsou ke každé lekci další kopírovatelné materiály a křížovky.