Hledat

Nabízíme

Sleva! Mimi's Wheel Level 3 Pupil's Book with Navio App Zobrazit větší

Mimi's Wheel Level 3 Pupil's Book with Navio App

Autor Carol Read
ISBN9781380027153
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2019

2-3 týdny

366 KčNaše cena:

-15% 430 KčPůvodní cena:

Popis

Mimi's Wheel

Mimi´s Wheel is a 3-level course designed to give teachers all the tools they need to successfully teach groups of energetic pre-primary learners. With the engaging stories that pupils will instantly fall in love with, and the optimum level of support, teaching becomes both effective and enjoyable.

With the unique Hop on & Hop off approach teachers can either hop on and follow the unit sequence as it appears in the course, or hop off to cover them in the order they choose, aligning the English course content to any first language syllabus. Adjusting the material to the number of contact hours and expected learner outcomes is also easy with the Standard and Plus versions of Mimi´s Wheel available, making the course fully flexible and reducing preparation time.



Key features:

  • *Written by Carol Read, the award-winning young learners expert, Mimi´s Wheel guarantees sound pedagogy that works in the classroom, with simple to implement teaching ideas that make learning fun for pupils and teachers alike.
  • *Engaging animated stories and videos featuring the adorable Meerkat family and real children help to prepare young learners for primary education and promote life skills and values such as 'sharing' or 'helping others'.
  • *With all resources in one place, available at a touch of a button, including Tap & Teach lessons powered by Navio, teachers can deliver clearly sequenced lessons requiring minimum preparation.
  • *A series of teacher training videos with demonstrations of classroom routines and tips equip both novice and more experienced teachers with instant skills and knowledge about teaching very young learners.
  • *Games and rewards in the Student App powered by Navio provide engaging language practice and also motivate pupils to learn English outside the classroom.

Pupil’s Book with Navio App:

The Mimi's Wheel Pupil’s Book has a flexible, modular structure which allows teachers to align children’s English learning with the content and sequence of the wider curriculum. Pupil's Book comes with access code to Pupil’s App on Navio with gamified language practice maximising students' exposure to English outside the classroom.

More informations HERE


Učitelé zde najdou jedinečný přístup „Hop on & Hop of“, který jim umožní buď učivo probrat tak, jak je uvedené v učebnici (Hop on) anebo si postup výuky určí sami a přizpůsobí ho mateřskému jazyku dětí (Hop of).

Učitel si materiály může přizpůsobit požadovanému počtu hodin a očekávané výstupní úrovni, protože učebnice má dvě verze (standardní a Plus), díky nim je výuka velmi flexibilní a čas učitele nad přípravou redukovaný.

Autorkou učebnice je Carol Read, držitelka mnoha ocenění a uznávaná autorka učebnic pro mládež. Její jméno je zárukou toho, že zde učitelé naleznou materiály, které jsou ve třídě snadno použitelné a nápady, s jejichž pomocí je vyučování zábavné pro děti i pro vyučující.

Zajímavé animované příběhy a videa, která představují okouzlující rodinu (Meerkat family) a skutečné děti, pomáhají připravit nejmenší studenty na výuku na základní škole a podporují schopnosti a hodnoty jako je „sdílení“ a „pomoc druhým“.

Učitelé najdou všechny materiály na jednom místě a získají je jediným kliknutím, včetně Tap & Teach lessons, které jsou podporované aplikací Navio. Hodiny tak mohou být jasně strukturované, avšak stačí minimální úsilí a přípravy.

Kolekce „teacher training“ videí s ukázkami postupů a tipů, které je možné využít ve třídě pomůže nováčkům i zkušeným učitelům získat schopnosti a znalosti potřebné k výuce nejmenších dětí.

Hry a odměny ve Student App obsahují poutavá procvičování jazyka a motivují děti k tomu, aby se učili angličtinu i mimo třídu.

Mimi's Wheel ožije ve skvěle vytvořeném digitálním prostředí Navio, které pomáhá učitelům a studentům, aby mohli naplno využít potenciál učebnice a dodatkové materiály, včetně Tap & Teach lessons, připravených k okamžitému použití, procvičování pomocí her a systému odměňování ve třídě.

Ostatní produkty ve stejné kategorii