Hledat

Nabízíme

Sleva! Global Beginner Coursebook Zobrazit větší

Global Beginner Coursebook

Autor Kate Pickering Jackie McAvoy
ISBN9780230032828
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2010

skladem (ihned expedujeme)

574 KčNaše cena:

-15% 675 KčPůvodní cena:

Popis

Učebnice angličtiny Global je určena pro dospělé ve věku nad 20 let, je tedy vhodná pro vysoké školy a jazykové školy. Při tvorbě učebnice kladli autoři hlavní důraz na výběr materiálů, které volili tak, aby studenty oslovily zajímavými informacemi a kultivovanou prezentací. Autoři se cíleně vyhýbali mediálně známým lidem a tématům, aby se tak odlišili od jiných učebnic angličtiny pro dospělé.

 

Student's Book

učebnice pro přibližně 120 hodin výuky vysvětluje a procvičuje gramatiku a slovní zásobu, důraz je kladen na rozvoj všech jazykových dovedností. Na konci každé lekce se nachází oddíl study skills, který učí studenty efektivním postupům při osvojování cizího jazyka. Na konci každé lekce v sekci Writing jsou zařazeny praktické úkoly přihlížející k potřebám dospělých: email, formulář, životopis, zpráva, vyjádření názorů a další. V závěru knihy je zařazena cvičebnice gramatiky s praktickým uspořádáním vysvětlení a cvičení na protilehlých stranách.



The topics throughout the Coursebook have been chosen to appeal to an adult learner's curiosity, and to reflect material that they would naturally read for pleasure in their native language. Critical thinking skills are promoted through the choice of topics and the way the material is exploited.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii