Hledat

Nabízíme

Sleva! Global Upper-Intermediate Coursebook + eWorkbook Pack Zobrazit větší

Global Upper-Intermediate Coursebook + eWorkbook Pack

Autor Lindsay Clanfield
ISBN9780230033214
Typset paperback + MultiROM
VydavatelMacmillan
Rok vydání2011

skladem (ihned expedujeme)

723 KčNaše cena:

-15% 850 KčPůvodní cena:

Popis

Učebnice angličtiny Global je určena pro dospělé ve věku nad 20 let, je tedy vhodná pro vysoké školy a jazykové školy. Při tvorbě učebnice kladli autoři hlavní důraz na výběr materiálů, které volili tak, aby studenty oslovily zajímavými informacemi a kultivovanou prezentací. Autoři se cíleně vyhýbali mediálně známým lidem a tématům, aby se tak odlišili od jiných učebnic angličtiny pro dospělé.

 

Student's Book

učebnice pro přibližně 120 hodin výuky vysvětluje a procvičuje gramatiku a slovní zásobu, důraz je kladen na rozvoj všech jazykových dovedností. Na konci každé lekce se nachází oddíl study skills, který učí studenty efektivním postupům při osvojování cizího jazyka. Na konci každé lekce v sekci Writing jsou zařazeny praktické úkoly přihlížející k potřebám dospělých: email, formulář, životopis, zpráva, vyjádření názorů a další. V závěru knihy je zařazena cvičebnice gramatiky s praktickým uspořádáním vysvětlení a cvičení na protilehlých stranách.

 

eWorkbook

elektronický pracovní sešit může být používán jak na počítači, tak v tištěné podobě. Je nedílnou součástí Student's Book. Učebnici nelze zakoupit bez eWorkbook.

 

Popis jednotlivých částí eWorkbooku:

 

  • Language Practice - Tato část obsahuje hlavní část eWorkbooku - cvičení k jednotlivým lekcím ve Student's Book. Zahrnuta jsou cvičení na slovní zásobu, gramatiku, poslech, čtení. Součástí jsou také videoprogramy doplněné cvičeními. Studenti mohou pracovat samostatně, počítač cvičení opraví a zaznamená výsledky.
  • Print and Work - Všechna cvičení ze sekce Language Practice jsou upravena i pro vyplnění perem na papíře. V této sekci si studenti mohou příslušné stránky vytisknout. Cvičení mají vzhled jako stránky z běžného tištěného Workbooku a jsou ve formátu pdf.
  • Listen - Chtějí-li studenti procvičovat poslech, najdou cvičení v této sekci. Při přehrávání na počítači si mohou studenti zapnout zobrazení textu se zvýrazněním právě přehrávané věty. Kliknutím do textu nahrávky si spustí poslech od tohoto místa. Novou slovní zásobu si student může osvojit také poslechem nahraných slovníček a frází řazených tematicky.
  • On the Move - Se všemi audionahrávkami a videoprogramy mohou studenti také pracovat na cestách. Mohou si je uložit do svého mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače a sledovat je například cestou do práce nebo do školy. Související aktivty si mohou vytisknout jako pracovní listy ve formátu pdf. Videoprogramy jsou k dispozici ve formátech pro iPhone/iPod i pro jiná mobilní zařízení.
  • Dictionary - Toto tlačítko umožňuje přímý přístup do slovníku pro studenty angličtiny Macmillan English Dictionary Online, kde si studenti snadno zjistí, kdy a jak se slova správně používají, mohou si poslechnout správnou výslovnost a podívat se na příklady použití. Slovník obsahuje informace o více než 100 000 významech. Pro používání slovníku musí být počítač připojen k internetu.
  • Word Lists - Tato sekce obsahuje seznamy slovíček rozdělených podle lekcí s definicemi převzatými z Macmillan Essential Dictionary nebo Macmillan English Dictionary v závislosti na pokročilosti.
  • Grammar Help - Grammar Help nabízí přehled gramatiky rozdělený podle gramatických jevů doplněný tabulkami a příklady použití.
  • Writing Tips - Writing tips seznamují studenty se zásadami pro psaní anglických textů, jako je používání čárek, rozdíly mezi formálním a neformálním textem, uvádění příkladů apod. Informace jsou podány strukturovaně a jsou zakončeny krátkým testem.
  • Tests - Kdykoli v průběhu studia se mohou studenti sami otestovat. Testy si mohou nechat vygenerovat v různých délkách podle času nebo počtu otázek. Pokroky ve studiu se budou odrážet ve zlepšujících se výsledcích testů.
  • Portfolio - Obsahuje podklady pro tvorbu vlastního Evropského jazykového portfolia. Všechny dokumenty si může student vytisknout a do portfolia vložit.
  • Contents Map - Tato část slouží nejen jako přehled všech materiálů rozdělených podle lekcí, ale umožňuje též studentům přístup do oddílu Markbook, kam se automaticky zaznamenávají dokončená cvičení. Student má tak vždy přehled o již vypracovaných částech. Součástí je také výsledková tabulka vypracovaných testů.


e-Learning

Celý obsah Global eWorkbook je zpracován v souladu s pravidly SCORM, takže může být jednoduše integrován do vašeho e-learningového prostředí (LMS), např. Moodle, Blackboard, ATutor a dalších. Vysoké školy a jazykové školy, které se rozhodnou využívat eWorkbook v rámci svého e-learningu, si mohou volitelně zakoupit speciální vydání Student's Book bez eWorkbook DVD-ROM.

 

Více informací

Ukázka

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii