Hledat

Nabízíme

Sleva! New Inspiration 4 Student's Book Zobrazit větší

New Inspiration 4 Student's Book

Autor Philip Prowse Judy Garton-Sprenger
ISBN9780230408500
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2012
Počet stran128

3-5 dní

472 KčNaše cena:

-15% 555 KčPůvodní cena:

Popis

Hlavní vlastnosti učebnice

  • možnost začít dílem 1 nebo 2 podle pokročilosti studentů (díl 1 je určen pro úplné začátečníky)
  • strukturovaný přístup ke gramatice - řízené aktivity přecházející ve volné aktivity napomáhající rozvoji plynulého projevu - studenti mohou uplatnit osvojenou anglickou gramatiku v komunikativních situacích
  • široká škála textů a dialogů, které odpovídají věku studentů, včetně příběhu s postavami teenagerů v dílech 1 a 2
  • pečlivá pozornost je v učebnici věnována rozvoji jazykových dovedností - každá lekce obsahuje dvoustranu Integrated Skills zaměřené rovněž na "learner independence"
  • oddíl Inspiration Extra! obahuje projekty, písničky, scénky, kvízy, hry, limericky a rovněž aktivity určené pro heterogenní třídy (mixed-ability classes)
  • v závěru každé lekce se pravidelně střídají oddíly Culture (pro výuku kulturních témat) a Review (pro opakování)


Každá lekce se skládá ze 6 dvoustran.

První tři dvoustrany představují novou látku. Nadpis uvádí téma lekce, novou gramatiku a funkční jazyk. Struktura těchto lekcí je proměnlivá, avšak vždy obsahuje cvičení na výslovnost a končí psaním.

Čtvrtá dvoustrana (Integrated Skills) kombinuje všechny čtyři dovednosti. Z textu ke čtení vychází poslechové cvičení, pak následuje konverzace vycházející z poslechu nebo čtení. Oddíl je zakončen psaním. Na konci jsou zařazeny oddíly Learner Independece a Phrasebook.

Pátá dvoustrana (Inspiration Extra) obsahuje projekty a hry spojené s písničkou nebo scénkou. Zde se nacházejí i aktivity pro heterogenní třídy. Méně zdatní studenti pracují s oddílem REVISION for more practice sloužící k opakování, zatímco dobří studenti pracují s oddílem EXTENSION for language development, který rozšiřuje a prohlubuje osvojenou látku (Prohlédněte si tato cvičení z New Inspiration 1). Stejné dva oddíly jsou zařazeny i do Workbook ve větším rozsahu.

Na šesté dvoustraně se střídají 2 oddíly:
Culture - poskytuje faktické informace i příležitosti ke srovnání rozdílných kultur (prohlédněte si stránku Culture z New Inspiration 1 ).
Review - tato sekce je zařazena po každých dvou lekcích a opakuje látku v daných lekcích probranou (prohlédněte si stránku Review z New Inspiration 1).

Na konci učebnice jsou zařazeny podklady ke Communication Activities, přehled gramatiky a seznam slovíček podle jednotlivých lekcí s výslovností.

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii