Hledat

Nabízíme

Sleva! New Inspiration 3 Macmillan Practice Online Zobrazit větší

New Inspiration 3 Macmillan Practice Online

Autor Hans Mol
ISBN9780230751750
Typonline course
VydavatelMacmillan
Rok vydání2012

2-3 týdny

399 KčNaše cena:

-15% 470 KčPůvodní cena:

Popis

Practice Online contains over 130 interactive resources designed to practise grammar, vocabulary, pronunciation, listening comprehension as well as exam practice and games. The course also includes new reading resources and video activities complementing the language and skills covered in the student's book.


Macmillan Practice Online

Kurzy Macmillan Practice Online (MPO) jsou novým revolučním řešením pro studium angličtiny prostřednicvím e-learningu. Jsou určeny pro samouky, jednotlivce i pro malé skupiny.

Internetové kurzy angličtiny Macmillan Practice Online nabízí flexibilitu a nezávislost. Studenti mohou přistupovat k MPO z kteréhokoli počítače připojeného k internetu - ve třídě, doma, v práci, na cestách nebo v internetové kavárně. Není potřeba nic instalovat ani nastavovat. MPO funguje na všech počítačích s internetovým prohlížečem.

Při práci s MPO dostávají studenti hodnocení za každé cvičení a mohou sledovat výsledky svého studia v sekci Markbook. Tyto výsledky lze stáhnout i jako dokument pdf a odeslat učiteli angličtiny. Studenti si také mohou vyplnit MPO Record of Achievement, který je zpracován v souladu s Evropským jazykovým pasem, součástí Evropského jazykového portfolia.

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii