Hledat

Nabízíme

Sleva! Rise and Shine Starter Activity Book with eBook Zobrazit větší

Rise and Shine Starter Activity Book with eBook

Autor Helen Dineen
ISBN9781292421032
Typset paperback + eBook
VydavatelPearson
Rok vydání2022
Počet stran74

skladem (ihned expedujeme)

289 KčNaše cena:

-15% 340 KčPůvodní cena:

Popis

Rise and Shine is a seven-level* primary course that empowers every child to reach their potential and shine. Targeted support throughout helps teachers ensure that learners grow in confidence and achieve their best, preparing them to become global citizens of tomorrow. Fun characters, relatable stories and real-life videos support clear, child-friendly learning objectives that motivate learners to learn English.

Rise and Shine je nová sedmidílná řada učebnic pro výuku angličtiny na prvním stupni, která dává žákům možnost dosáhnout svého potenciálu a zazářit. Kombinace výuky cizího jazyka s tématy globálního občanství podporuje žáky v tom, aby získávali sebedůvěru a dosahovali těch nejlepších výsledků.


Učebnicemi Rise and Shine provází poutavé postavičky, jejichž příběhy mohou žáci vztáhnout ke svým vlastním životům. Pomocí lekcí funkčního jazyka, krásných fotografií a videí nebo témat globálního občanství se obsah učebnic propojuje s reálným světem a dává tak možnost dětem budovat sebejistotu nejen v hodinách cizího jazyka. Zároveň je zde kladen důraz na kulturní povědomí, empatii s lokálními a globálními problémy a rozvoj sociálně-emocionálních dovedností.


Co je na učebnici Rise and Shine unikátního?

  • podporuje třídy žáků se smíšenými schopnostmi
  • jasně mapuje pokrok a dává dosažitelné cíle
  • formativní hodnocení, které dává zpětnou vazbu jak učiteli, tak žákům a jejich rodičům
  • propojení s tématy globálního občanství a důraz na dovednosti 21. století
  • 360° online hra, která napomáhá zapojení do angličtiny i mimo třídu

Ostatní produkty ve stejné kategorii