Hledat

Nabízíme

Sleva! Mini Magic 2 Pupil's Book Zobrazit větší

Mini Magic 2 Pupil's Book

Autor Pilar Perez Esteve Vincent Roig Estruch
ISBN9781405017602
Typpaperback
VydavatelMacmillan

skladem (ihned expedujeme)

293 KčNaše cena:

-15% 345 KčPůvodní cena:

Popis

Mini Magic je dvoudílná učebnice pro výuku dětí v 1. a 2 třídě ZŠ, které se začínají poprvé učit anglicky. Učebnici je také možné použít pro děti v mateřské škole.

Oba díly obsahují šest zajímavých obrázkových příběhů, po kterých následují další aktivity a cvičení pro osvojení si jazyka obsaženého v příběhu. Děti s nimi pracují pomocí obrázků v učebnici, obrázkové knihy Big Book, flashcards a plakátů s opakovatelně použitelnými nálepkami.

Děti pak převyprávějí příběh pomocí svých vlastních malých plakátů a vystřihovánek.

Příběh slouží k tomu, aby si děti správně zafixovaly novou látku, kterou budou pak používat v komunikativních situacích.

 

 

Mini Magic is a two-level story-based course for young learners starting English for the first time.The two-level coursebook consists of six lively stories which are presented through a cartoon strip, a Big Book, and Posters with reusable stickers.

Pupils also get the chance to retell the stories with their own mini-poster and character cut-outs. In Mini Magic, reading and writing are introduced within a graded syllabus for the first time.Pupils will learn stories through songs, games and drama. They will enjoy learning English!

 

Ostatní produkty ve stejné kategorii