Hledat

Nabízíme

Sleva! English World 5 Pupil's Book Zobrazit větší

English World 5 Pupil's Book

Autor Mary Bowen Liz Hocking
ISBN9780230024632
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2010
Počet stran136

skladem (ihned expedujeme)

361 KčNaše cena:

-15% 425 KčPůvodní cena:

Popis

English World je vůbec první integrovaný desetidílný kurz angličtiny s tištěnými i elektronickými komponenty. Nádherně ilustrovaná učebnice je určena dětem od 3. třídy a to jak těm, které se již angličtinu učily v 1. a 2. třídě, tak těm, které s angličtinou začínají úplně od začátku. Cílem kurzu je výborné zvládnutí psané i mluvené angličtiny.

Metodika

Gramatika a slovní zásoba se učí v pravidelném tempu a pak se systematicky procvičují. I když žáci nemají každodenní kontakt s jazykem, učebnice jim poskytne nejenom důkladnou znalost tvarů a významů slov a frází, ale i schopnost jazyk již od počátku aktivně používat.

Učebnice

V úvodu je zařazena lekce na uvítanou, kde se žáci naučí první slovíčka a obraty. Učebnice má celkem dvanáct lekcí, jedna lekce vystačí na přibližně 8 vyučovacích hodin. Každá vyučovací hodina má jasné téma a cíl. Výborně graficky zpracované příběhy, rozhovory, písničky a básničky mají za úkol děti přitáhnout a motivovat. Jednotlivými lekcemi žáky provází legrační Mr Jolly v obleku klauna. Vždy po třech lekcích jsou zařazeny opakování a projekty.

The English World 5 Pupil's Book contains twelve units. Each requires eight teaching sessions and is designed to be taught over a two-week period. The key skills of reading, writing, speaking and listening are consistently covered throughout the course and are underpinned by the firm foundation of the grammar syllabus. These elements are clearly presented in the book so that teachers have a clear objective for every lesson.

  • Welcome unit to revises the basic language needed to begin the course
  • Stories, dialogues, information texts, songs and poems to attract and motivate young learners



Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii