Hledat

Nabízíme

Sleva! English World 4 Pupil's Book Zobrazit větší

English World 4 Pupil's Book

Autor Mary Bowen Liz Hocking
ISBN9780230024625
Typpaperback
VydavatelMacmillan
Rok vydání2009

skladem (ihned expedujeme)

361 KčNaše cena:

-15% 425 KčPůvodní cena:

Popis

English World je vůbec první integrovaný desetidílný kurz angličtiny s tištěnými i elektronickými komponenty. Nádherně ilustrovaná učebnice je určena dětem od 3. třídy a to jak těm, které se již angličtinu učily v 1. a 2. třídě, tak těm, které s angličtinou začínají úplně od začátku. Cílem kurzu je výborné zvládnutí psané i mluvené angličtiny.

Metodika

Gramatika a slovní zásoba se učí v pravidelném tempu a pak se systematicky procvičují. I když žáci nemají každodenní kontakt s jazykem, učebnice jim poskytne nejenom důkladnou znalost tvarů a významů slov a frází, ale i schopnost jazyk již od počátku aktivně používat.

Učebnice

V úvodu je zařazena lekce na uvítanou, kde se žáci naučí první slovíčka a obraty. Učebnice má celkem dvanáct lekcí, jedna lekce vystačí na přibližně 8 vyučovacích hodin. Každá vyučovací hodina má jasné téma a cíl. Výborně graficky zpracované příběhy, rozhovory, písničky a básničky mají za úkol děti přitáhnout a motivovat. Jednotlivými lekcemi žáky provází legrační Mr Jolly v obleku klauna. Vždy po třech lekcích jsou zařazeny opakování a projekty.

Více informací

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii