Hledat

Nabízíme

Sleva! English Code 2 Pupil´ s Book with Online Access Code Zobrazit větší

English Code 2 Pupil´ s Book with Online Access Code

Autor Jeanne Perrett
ISBN9781292352312
Typset paperback + online access code
VydavatelPearson
Rok vydání2022

1-2 týdny

382 KčNaše cena:

-15% 449 KčPůvodní cena:

Popis

Učte se anglicky s učebnicí English Code prostřednictvím praktických a kreativních úkolů, projektů a experimentů. Děti si rozvíjejí kódovací způsob myšlení, učí se logicky řešit problémy a aktivně spolupracovat. To vše je součástí sylabu zahrnujícího vestavěný systém STEAM (věda, technologie, inženýrství, umění, matematika), který podněcuje přirozenou zvídavost žáků o světě kolem nich. Jasné zaměření na funkční jazyk dává žákům prostor k tomu, aby se stali sebevědomými mluvčími angličtiny ve třídě i mimo ni.

Čím je English Code výjimečný?

  • *Kódovací způsob myšlení povzbuzuje žáky k experimentům, učí je vytrvalosti, spolupráci a logickému řešení problémů.
  • *Podněcuje kreativitu a pomáhá žákům rozvíjet jejich tvůrčí potenciál pomocí praktických aktivit, vystavuje je různým typům umění a povzbuzuje k nápaditému myšlení.
  • *Lekce STEAM v každé kapitole umožňují žákům učit se anglicky prostřednictvím jiné oblasti: vědy, technologie, inženýrství, umění a matematiky. Pomáhají s motivací a umožňují upevnit si své znalosti napříč předměty. Ke každé oblasti jsou k dispozici také videa.
  • *Činnosti zaměřené na kritické myšlení poskytují žákům příležitosti shromažďovat a identifikovat důkazy, argumentovat, zjišťovat své silné a slabé stránky a navrhovat možnosti ke zlepšení.
  • *Projektová práce a spolupráce poskytují žákům řadu příležitostí k rozvoji jejich prezentačních a poslechových dovedností a pomáhají jim budovat sebedůvěru v mluvení skrz poutavé skupinové aktivity.
  • *Stupnice Global Scale of English je zdrojem jasných výukových cílů v oblastech čtení, psaní, mluvení a poslechu.


Contents

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii