Hledat

Nabízíme

Sleva! Big English 1 Pupil's Book and MyEnglishLab Pack Zobrazit větší

Big English 1 Pupil's Book and MyEnglishLab Pack

Autor Mario Herrera
ISBN9781447971719
Typset paperback + online access code
VydavatelPearson
Rok vydání2014
Počet stran144

2-3 týdny

1 040 KčNaše cena:

-15% 1 224 KčPůvodní cena:

Popis

Řada učebnic Big English nabízí kompletní kurz angličtiny pro mladé studenty. Kompletní balíček dává studentům vše, co k moderní výuce jazyků potřebují. Pro učitele přináší možnost zapojit do výuky všechny studenty a dosáhnout s nimi skvělých výsledků.THINK BIG! DREAM BIG!

Věková úroveň: 6-12 let

Počet hodin: 4-8 hodin týdně

Počet lekcí: 9 základních lekcí a 3 opakovací lekce

Novinka Big English je určená především jazykovým školám a státním školám, které mají vyšší hodinovou dotaci anglického jazyka. Učebnice poskytuje komplexní přípravu, která žákům přináší fantastické výsledky. Vede studenty ke kreativitě, kritickému myšlení a ke spolupráci se spolužáky. S každou hodinou přichází nová výzva.

Think Big! Dream Big! Big English!

  • Mezipředmětové vazby CLIL - víc než jen angličtina
  • Online interaktivní pracovní sešit  MyEnglishLab
  • Připraví na svět 21. století
  • Hodnocení výuky

Jako jediná učebnice v tomto segmentu obsahuje online pracovní sešit MyEnglishLab, který obsahuje hry, videa a další materiály.

What is MyEnglishLab:

Learning doesn't stop once the bell rings and class is over! Students can continue to practice what they have learned in class with the interactive online activities in MyEnglishLab (MEL).

  • Enriched Learning
    Young learners will be happy to do homework with the engaging and highly motivating activities on MEL. It is easy and fun to practice and study online with MEL for Big English.
  • Informed Teaching
    When your students are using MEL, you have access to a wide range of useful tools to help measure their progress. The information that you get with these tools lets you spend more class time teaching and helping your students achieve their goals.
  • Flexible Solutions
    Designed to meet your teaching needs, in just a few clicks, you can choose activities for your students to complete. These can be set to be completed by a certain date, or students can practice at their own pace.

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii