Hledat

Nabízíme

Sleva! Langmaster Angličtina s osobnostmi - Online licenční klíč Zobrazit větší

Langmaster Angličtina s osobnostmi - Online licenční klíč

ISBN8595029411014
Typonline access code
VydavatelLangmaster

3-5 dní

424 KčNaše cena:

-15% 499 KčPůvodní cena:

Popis

Zlepšete svoji angličtinu se známými osobnostmi v interaktivním videokurzu

Kurz zaměřený na poslech a porozumění mluvenému jazyku prostřednictvím živých videonahrávek rozhovorů pořízených britskou televizní stanicí SKY NEWS. Budete poslouchat a učit se jazyk, kterým skutečně mluví Vaši oblíbení herci, slavní spisovatelé a politici nebo úspěšní podnikatelé a hudební hvězdy. Budete se učit s Nicolasem Cagem, Tomem Hanksem, Billem Gatesem, Stephenem Kingem, Kim Basingerovou, britskou královskou rodinou a mnoha dalšími. Určeno pro středně pokročilé a pokročilé.

Místo nudných článků a nezáživných konverzací si podle nálady a zájmů vyberte videonahrávku rozhovoru se známou osobností. Základní aktivitou je poslech videonahrávek, doplněných o anglické přepisy a české překlady. Dále následuje řada cvičení, které prověří vaše porozumění a prohloubí vaše znalosti. Nechybí nácvik vlastního mluveného projevu a jeho srovnání s originálem. Kurzy jsou výbornou přípravou na setkání s "opravdovou" angličtinou, ať již v rádiu a televizi, nebo v kontaktu s rodilými mluvčími.

Businessmen & Politicians
V titulu “Businessmen & Politicians” budete studovat s politiky Billem Clintonem, Margaret Thatcherovou a Benazir Bhuttovou a s podnikateli Billem Gatesem a Peterem Sutherlandem.

Famous Writer
V titulu “Famous Writers” budete studovat se známými spisovateli a spisovatelkami Stephenem Kingem, Jeffrey Archerem, Jackie Collinsovou a Jung Changovou.

Film Stars
V titulu “Film Stars” budete studovat s herci a herečkami Tomem Hanksem, Nicolasem Cagem, Ralphem Fiennesem, Kim Basingerovou a Helenou Bonham-Carterovou.

Pop Stars
V titulu “Pop Stars” budete studovat se zpěváky a hudebníky Rogerem Taylorem ze skupiny Queen, Markem Knopflerem, Joe Cockerem a se členy skupiny Genesis.
Royal Family I
V titulu “The Royal Family 1” budete studovat se členy britské královské rodiny - s královnou Alžbětou a jejím manželem princem Philipem, s princem Charlesem, princeznou Dianou a princeznou Annou. Součástí jsou i videa s komentovanými ceremoniály ze života královské rodiny.
Royal Family II
V titulu “The Royal Family 2” budete opět studovat se členy britské královské rodiny – s královnou Alžbětou a jejím manželem princem Philipem, s princem Charlesem, princeznou Dianou, princeznou Annou a Sarah Fergusonovou.

Výukový obsah:

  • * 3 hodiny videa s anglickými přepisy a českými překlady

  • * 36 autentických videonahrávek se známými osobnostmi

  • * 500 cvičení na poslech, porozumění, výslovnost, gramatiku a slovní zásobu

  • * 1 700 anglických slovíček s českými překlady

  • * Hlasové křivky pro nácvik výslovnosti

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii