Hledat

Nabízíme

Sleva! Langmaster Angličtina Readers + Slovník - Online licenční klíč Zobrazit větší

Langmaster Angličtina Readers + Slovník - Online licenční klíč

ISBN8595029411017
Typonline access code
VydavatelLangmaster

3-5 dní

722 KčNaše cena:

-15% 849 KčPůvodní cena:

Popis

Doplňkový kurz pro výuku angličtiny, který získal mnohá domácí i zahraniční ocenění
Kurzy založené na knihách světově známých autorů (Oscar Wilde, Sir Arthur Conan Doyle,...) adaptovaných nakladatelstvím Macmillan Heinemann pro začátečníky až středně pokročilé studenty. Kurzy jsou vhodné jako doplněk výuky a jsou zaměřené především na čtení, poslech a slovní zásobu. Součástí je metoda RE-WISE pro efektivní výuku slovíček. Kurzy jsou kontextově provázané s plně ozvučeným slovníkem Collins COBUILD Student’s Dictionary. Vhodné i pro děti od 10 let.

Místo nudných článků a nezáživných konverzací si podle nálady a zájmů můžete vybrat detektivní, dobrodružné, milostné, hororové a další příběhy. Základní aktivitou je poslech textu namluveného anglickými rodilými mluvčími. Poslech lze jednoduše řídit - přehrávat jednotlivé věty i celé odstavce, rychle se vracet, opakovat. Aktivním způsobem si můžete procvičovat správnou výslovnost a rozšiřovat slovní zásobu a gramatiku. Interaktivní cvičení vám nabízejí obrázky, zvuk a automatické hodnocení včetně ukázání správné odpovědi.

Kurzy spolupracují s anglickým výkladovým slovníkem LANGMaster Collins COBUILD Student's Dictionary. Slovník obsahuje 40 000 výkladů a přes 30 000 příkladů použití. Vedle toho, že vám pomůže zjistit, co které slovíčko znamená, je jeho největším přínosem kompletní ozvučení všech hesel včetně příkladů použití. Díky tomu je nepostradatelnou pomůckou při nácviku správné anglické výslovnosti.

Slovíčka z kurzů a ze slovníku si můžete zadávat do svého uživatelského slovníčku a pomocí metody RE-WISE® se je naučit. Metoda RE-WISE vám pomůže rychle a efektivně rozšířit a upevnit slovní zásobu - neustále sleduje vaši křivku zapomínání a na jejím základě plánuje další opakování.

Výukový obsah:

Kurzy:

  • * 12 elektronických knížek pro začátečníky až středně pokročilé
  • * 33 hodin zvuku nahraného rodilými mluvčími
  • * přes 1000 interaktivních cvičení, 20 různých typů cvičení
  • * vice než 5 000 obrázků
  • * metoda RE-WISE® pro učení slovíček a frází
  • * nácvik správné výslovnosti

Slovník:

  • * 283 000 ozvučených slov
  • * 50 hodin zvuku
  • * 40 000 výkladů, 30 000 příkladů
  • * všechna hesla namluvená anglickými rodilými mluvčími
  • * vyhledávání podle slovíčka, některého jeho tvaru nebo fráze

* Úroveň začátečníci -
Tato úroveň je určena těm, kdo jsou schopni sestavovat s pomocí slovníku jednoduché věty v přítomném a minulém čase a mají alespoň pasivní znalost tvoření otázek a záporu v angličtině. S programem mohou pracovat i děti (doporučujeme od 10 let), pro které jsme připravili obrázkový slovníček základních slov. Pro lepší pochopení jsou texty i cvičení doplněny řadou ilustrativních obrázků.
-
John Milne: The Long Tunnel
- Elizabeth Laird: The Garden
- Alwyn Cox: Dangerous Journey
- T.C. Jupp: Rich Man Poor Man

* Úroveň mírně pokročilí -
Tato úroveň je pro ty, kteří ovládají základní gramatiku a slovní zásobu, ale jejich znalosti jsou z velké části pasivní. Dělá jim problémy porozumět rodilému mluvčímu a těžko si vybavují potřebná slovíčka. Kurzy vylepší váš poslech a výslovnost, zaktivují a rozšíří vaši slovní zásobu.
-
Norman Whitney: The Stranger
- M.R. James: Room 13 and Other Ghost Stories
- Oscar Wilde: The Picture of Dorian Gray
- Zane Grey: Riders of the Purple Sage

* Úroveň středně pokročilí - Tuto úroveň využijí všichni, kteří se angličtinou už nějaký ten rok zabývají. Mají slušnou slovní zásobu a solidní znalost gramatiky, ale stejně to pořád není ono. Děsí je představa, že by měli anglicky komunikovat po telefonu, potřebují, aby se jim jazyk dostal “pod kůži”. Rodilí mluvčí mluví rychleji, texty jsou náročnější.
-
Sir Arthur Conan Doyle: The Sign of Four
- Bram Stoker: Dracula
- Sir Arthur Conan Doyle: The Speckled Band and Other Stories
- Philip Prowse: The Woman Who Disappeared

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii