Hledat

Nabízíme

Sleva! Treasure Island / Ostrov pokladů + MP3 audio download Zobrazit větší

Neviditelný / The Invisible Man + MP3 audio download

ISBN9788026612773
Typset paperback + audio download
VydavatelEdika
Rok vydání2018
Počet stran80

3-5 dní

169 KčNaše cena:

-15% 199 KčPůvodní cena:

Popis

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži!
Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty (A1/A2). Zrcadlový překlad umožní čtenářům obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměli. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávka ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Jak se stát neviditelným? A jaká úskalí tento zdánlivě úžasný stav s sebou nese? Čtěte napínavý příběh o mladém vědci a studujte přitom angličtinu!

Poté, co mladý přírodovědec Griffin objeví klíč k neviditelnosti a provede úspěšný pokus na sobě, již není schopen výsledek zvrátit. Brzy zjistí, jaké výhody a hlavně nevýhody má trvalá neviditelnost a s ní spojená existence ve společnosti. Podaří se mu zachovat lidskou tvář? K čemu ho jeho neuvěřitelný experiment přivede?

Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí.

Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete na adrese: http://www.albatrosmedia.cz/neviditelny-a1a2.html

Ostatní produkty ve stejné kategorii