Hledat

Nabízíme

Sleva! Open Gates Student's Book Zobrazit větší

Open Gates Student's Book

Autor Michaela Čaňková
ISBN9788073350536
Typpaperback
VydavatelLEDA
Rok vydání2005
Počet stran171

3-5 dní

332 KčNaše cena:

-15% 390 KčPůvodní cena:

Popis

OPEN GATES je netradiční učebnice současné americké literatury a kulturních reálií podněcující tvůrčí přístup k literárnímu textu.
Časově je dovedena do dnešních dnů, žánrově zahrnuje romány, povídky, poezii i dramatickou tvorbu.

Uvádí přehledný výběr asi 60 nejzajímavějších postav moderní americké literatury a kultury.

Každá kapitola seznamuje též se společenskou atmosférou určitého období a kulturním, historickým a politickým kontextem.

Literární úryvky jsou doplněny ukázkami výtvarných a hudebních děl, mapami, tabulkami a fotografiemi k dokreslení atmosféry doby.

K učebnici pro studenty - Student´s Book, vydáváme samostatně metodickou příručku pro učitele -Teacher´s Book a CD s nahrávkami vybraných úryvků z literárních a hudebních děl. OPEN GATES je určena všem zájemcům o studium moderní angličtiny, především pak studentům vyšších ročníků středních škol.

Poskytuje užitečný studijní materiál i těm, kteří chtějí číst americkou literaturu v originále.

 

The aim of OPEN GATES is to present a choice of literary works that introduce 20th century literary scene in the USA, as well as its cultural background.

 

The noveltyof the book is in bringing together literary texts, music and artwork throughout the century. In 15 chapters you will read extracts from about 60 major American authors. The methodology of teaching from OPEN GATES is based of the factual and the textual while developing the language as the means of communication.

 

There is the Student's Book, Teacher's book and a CD with the recordings of selected literary works as well as music pieces.

 

OPEN GATES is aimed at students of English in general, secondary school students in particular,and anyone who enjoys reading American literature.

 

Také doporučujeme

Ostatní produkty ve stejné kategorii