Hledat

Nabízíme

Sleva! Dont´s Say It Zobrazit větší

Don´t Say It

ISBN5012822018601
Typbox
VydavatelPaul Lamond Games
Počet stran100 cards

3-5 dní

535 KčNaše cena:

-15% 629 KčPůvodní cena:

Popis

Počet hráčů: 2 a více

Obsah hry: 100 oboustranných karet se slovy o 4 úrovních obtížnosti, zásobník karet, bzučák (baterky 3xAAA nejsou součástí), bloček na poznámky a tužka

Když řeknete, co si myslíte, můžete tím nadělat víc škody než užitku. Ale upřímnost se cení bez ohledu na následky, takže je nakonec jen a pouze na vás, jak se rozhodnete s ostatními jednat.

Vítejte ve hře, kde vám jedno uklouznutí jazyku může prohrát celou partii! Právě takový podtitulek má hra Don’t Say It.

Jedná se o týmovou hru a do dvou skupin se tak musí hráči seřadit ihned, jakmile otevřou krabici. Najdou v ní stovku oboustranných karet se čtyřmi tematicky seskupenými pojmy. Ty se pokaždé odkazují k hlavnímu výrazu v záhlaví. Hráči vybaví časomíru, červenomodré tlačítko, trojicí AAA baterií a položí ji do středu. Potom si vyberou obtížnost mezi třemi možnostmi a ty určí, kolik pojmů nesmí hráči z nabídky použít. Potom sadu zamíchaných karet vloží hráči do speciální přihrádky se zatahovacími dvířky.

Začínající tým si vezme přihrádku a posune dvířka do úrovně zvolené obtížnosti. Budou před sebou mít tedy cílové slovo (nahoře v rámečku), ale především sadu zakázaných pojmů, které při jeho popisování nesmí použít. Od té chvíle se pak snaží hráč svému týmu slovně vysvětlit, o jakou věc se jedná. Soupeřící tým spustí časomíru a hráčův tým má šedesát vteřin na to, aby uhodl.

Současně protivníci také hlídají případné použití zakázaných slov. V té chvíli mají povoleno použít bzučák a přerušit tak nápovědu protivníka. Kartu musí odložit a může začít vysvětlovat jiný pojem, pokud to v rámci časového limitu stihne. Totéž platí i ve chvíli, pokud spoluhráči uhodnou před skončením časového limitu.

Podle barvy karet zadání dostane tým body za správně vysvětlené a uhodnuté karty ve svém kole a případně si odečte ty, které úspěchem neskončily. Partie pokračuje, týmy se střídají a všechno skončí vítězstvím jedné skupiny ve chvíli, kdy dosáhne na přiloženém bločku bodového součtu vyššího než sto bodů.

This fantastic word game of Don't Say it is especially designed to help children develop their word vocabulary. A fun game where a slip of the tongue can cost you the game! Can you get your team to say 'pig'? It's not as easy as it sounds, especially when you can't say 'sausage' 'sty' or 'pork'. Can you describe a balloon without saying "pop", "inflate", "bang" or "float"? You'll need to be quick though to avoid being buzzed out by the timer! The electronic timer beats faster as you run out of time! Say the wrong word and WHACK.... Game over! Don't say it contains 200 words with a clever card holding device which allows you to set 4 different levels of difficulty, depending on the age and abilities of the players. Whatever age you are, this game is great fun for the whole family. This game is for 2 or more teams of players and suitable for ages 6 years and up.

Ostatní produkty ve stejné kategorii