Hledat

Nabízíme

Little Hand & Finger Plays Zobrazit větší

Little Hand & Finger Plays

Autor Petra Vojtová
ISBN9788090745902
Typpaperback
VydavatelPetra Vojtová
Rok vydání2017
Počet stran32

skladem (ihned expedujeme)

187 KčNaše cena:

Původní cena:

Popis

Říkanková knížka DoubleBubble

* Pro všechny rodiče malých dětí (kojence, batolátka i předškoláky), kteří chtějí u svých dětí pěstovat lásku k angličtině.Pro všechny nadšené učitele angličtiny pro nejmenší, kteří chtějí, aby děti jejich hodiny zbožňovaly

* P
ředstavuje pečlivý a osvědčený výběr třinácti neotřelých anglických říkanek pro nejmenší.
* Všechny jsou hravé, veselé a postavené na pohybu. Dítě během recitování zapojuje nejen svoji představivost a smysly, ale i motoriku. Dítě, které se hýbe, se učí nejlépe.
* Mnohé z nich vyprávějí příběh. Dítě se tak učí nejen izolovaná slova, ale i celé fráze, které se hodí i pro běžnou komunikaci.

* Jednotlivé říkanky jsou nádherně ilustrované akvarelem.
* Autorské ilustrace Moniky Narovcové maximálně vystihují obsah i děj říkanek. Jsou tak skvělou pomůckou pro vysvětlení slov a spojení malému dítěti, aniž by se rodič/učitel musel uchýlit k překladu.

* Obsahuje úvod (v angličtině) o tom, proč jsou říkanky to nejlepší na začátek při seznamování malého dítěte s cizím jazykem. (Český úvod vám mohu na vyžádání zaslat v elektronické podobě.)
* Dozvíte se, jak jednotlivé říkanky používat, udělat z nich každodenní zábavu i velmi účinný nástroj v prvních krůčkách k cizímu jazyku.
* Dostanete jednoduché tipy, jak říkanku pohybově doprovázet.
* Říkanky můžete mít pořád u sebe! Podélný formát A5 je dostatečně velký pro ilustrace i text a dostatečně malý do kabelky či batohu.
* Všechny říkanky jsou snadno dostupné na YouTube. Můžete se tak inspirovat videy rodilých mluvčí, kteří je recitují se svými dětmi. Okoukáte nejen správnou výslovnost, ale i doprovodné pohyby.

Ostatní produkty ve stejné kategorii